Καταγγέλλουν δασκάλα ότι κλώτσησε μαθητή και του ράγισε τα πλευρά

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησαν οι γονείς ενός μαθητή δημοτικού σχολείου στη Λαμία, οι οποίοι κατηγορούν τη δασκάλα των καλλιτεχνικών -και όχι την κανονική δασκάλα- ότι προκάλεσε ράγισμα στα πλευρά του παιδιού.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Mega δημοσιογράφος τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, όπως καταγγέλλουν οι γονείς, την περασμένη Τετάρτη δασκάλα, επειδή ο μαθητής έκανε φασαρία, τον έριξε στο πάτωμα και τον κλώτσησε.

 

Η διαπίστωση για το πρόβλημα στα πλευρά του παιδιού έγινε όταν ο μικρός πήγε το απόγευμα της ίδιας ημέρας πήγε στη σχολή πολεμικών τεχνών όπου παρακολουθεί μαθήματα και δεν μπορούσε να εκτελέσει τις ασκήσεις. Τότε διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η ακτινογραφία έδειξε το ράγισμα.

 

Αρχικά οι γονείς δεν πίστεψαν τον μικρό μαθητή όταν τους διηγήθηκε το περιστατικό, ωστόσο αυτό επιβεβαιώθηκε τόσο από τους συμμαθητές του παιδιού, όσο και από τους γονείς του.

 

Ο πατέρας του μαθητή μετέβη στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στη συνέχεια συγκλήθηκαν οι δάσκαλοι όλου του σχολείου. Η δασκάλα των καλλιτεχνικών αρνήθηκε την κατηγορία που της αποδίδουν, ενώ έχει ήδη διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.