Κεδίκογλου: Θα αποκατασταθούν οι αδικίες

Τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για το αμέσως επόμενο διάστημα συζήτησαν εκτενώς ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη εμπέδωσης του κλίματος πολιτικής σταθερότητας και στις παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν για την αποκατάσταση αδικιών, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, στη σύσκεψη των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

 

«Υπάρχει εμπέδωση κλίματος πολιτικής σταθερότητας και προέχει η συνέχιση και η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται καθώς και επανορθώσεις αδικιών», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Στη σύσκεψη, ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο για την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου όλοι οι ηγέτες, όπως είπε, αναφέρθηκαν στην ανάγκη λήψης αναπτυξιακών πρωτοβουλιών στην ευρωζώνη και αναγνώρισαν τα θετικά αποτελέσματα δείχνοντας διάθεση για κάθε βοήθεια.

 

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

 

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε: «Ο ανασχηματισμός απαιτεί προεργασία και να ληφθούν υπόψη οι υποχρεώσεις της χώρας σχετικά με τη προεδρία. Θα είναι στοχευμένος στις ανάγκες κυβερνητικού έργου και δεν θα είναι για εσωτερική κατανάλωση».