Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στη Γρ. Λαμπράκη λόγω έργων

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Έργα για τη «συντήρηση ασφαλτόστρωσης λωρίδων κυκλοφορίας μέσων μαζικής μετακίνησης βασικού οδικού δικτύου του Δήμου Θεσσαλονίκης» πραγματοποιούνται σήμερα, από τις 07.00 και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου αυτού, που εκτελείται από το δήμο Θεσσαλονίκης, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη του δήμου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Κατσιμίδη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου.

Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς το κέντρο της πόλης, θα κατευθύνονται δεξιά προς την οδό Αγίου Δημητρίου, αριστερά στην οδό Κατσιμίδη και στη συνέχεια θα συνεχίζουν δεξιά στην οδό Γρ. Λαμπράκη. Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς την περιοχή της Τούμπας, θα κατευθύνονται δεξιά προς την οδό Κατσιμίδη και στη συνέχεια αριστερά στην οδό Παπάφη ή Μαραθώνος.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει μέτρα τροχαίας και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.