Κλειστά μέχρι την Τετάρτη τα Τέμπη

Κλειστά θα παραμείνουν τα Τέμπη από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου και από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, στο πλαίσιο προγράμματος τακτικής συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας από την “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.”.

 

Η μετακίνηση των οχημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, θα γίνεται κατά τις παραπάνω ώρες από εναλλακτικές διαδρομές, ενώ μετά τις 8 το βράδυ, η κυκλοφορία στην κοιλάδα επιτρέπεται.

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα φορτηγά αυτοκίνητα θα κινούνται μέσω της Εγνατίας οδού, ενώ τα επιβατικά μέσω της Ελασσόνας (Αγ. Δημητρίου), καθώς και στο παραλιακό οδικό δίκτυο (Αγιόκαμπος) εκτελούνται εργασίες. Από τα μέτρα εξαιρούνται οι κάτοικοι της περιοχής, όπως και οι μεταφορές.

 

Όπως έχει ανακοινώσει ήδη η ανάδοχος εταιρεία, κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, οι τιμές διοδίων του Σταθμού Διοδίων Μοσχοχωρίου -μόνο για την πληρωμή με μετρητά- θα διαμορφωθούν ως εξής: κατηγορία 1, 2,40 ευρώ, κατηγορία 2, 3,50 ευρώ, κατηγορία 3, 8,70 ευρώ, κατηγορία 4, 12,20 ευρώ. Οι τιμές διοδίων για τις συναλλαγές με πομποδέκτη, καθώς και οι τιμές διοδίων σε όλους τους υπόλοιπους Σταθμούς που διαχειρίζεται η “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου” θα παραμείνουν ίδιες.