Κόκκινες γραμμές: Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ!

Ποιες είναι οι περιβόητες κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης γιατί έχουμε μπερδευτεί λιγάκι. Ο Τσίπρας αρχίζει να μοιάζει επικίνδυνα με τον ΓΑΠ. Πάντως, πλέον ακούμε για κόκκινες γραμμές και θυμόμαστε το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα «ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ».

 

Κόκκινη γραμμή νο 1 : Ο Γιάννης Στουρνάρας παραμένει διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κι ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι,παραμένει προϊστάμενός του.

 

Κόκκινη γραμμή νο 2: Οι μαζικοί πλειστηριασμοί κατοικιών δανειοληπτών (και της πρώτης κατοικίας) συνεχίζονται κανονικά από την 2α Ιανουαρίου. 

 

Κόκκινη γραμμή νο.3: Ο έντιμος συμβιβασμός γίνεται στο όνομα του ελληνικού λαού για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των κερδοσκόπων και των εκτελεστικών οργάνων τους, των εγχώριων τραπεζιτών που ετοιμάζονται για το μεγάλο κύμα κατασχέσεων κατοικιών που έρχεται και πολλά ΜΜΕ θα το βαφτίσουν…τσουνάμι και θα κλάψουν με κροκοδείλια δάκρυα. 

 

Κόκκινη γραμμή νο.4: Οι δημόσιοι υπάλληλοι αυξάνονται. Οι αργόμισθοι πτυχιούχοι Ανωτάτης Λαμογιακής παραμένουν στις θέσεις τους στο Δημόσιο, συνήθως σε υψηλά πόστα, βαφτίζοντας εαυτούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ (κι ας βρίζαν όσους διαδήλωναν κατα του Μνημονίου). Οι συντάξεις πέφτουν στα 300 ευρώ και τα ασφαλιστικά ταμεία βουλιάζουν. Συντάξεις μόνο για τους κηφήνες.

 

Κόκκινη γραμμή νο.5: Η Δικαιοσύνη δεν έρχεται ποτέ. Οι δυνάστες του λαού κατα τις προηγούμενες κυβερνήσεις και οι τραπεζίτες συνεχίζουν με νόμους να απολαμβάνουν ασυλίας.

 

Κόκκινη γραμμή νο.6: Επιπλέον δικαιώματα και δωράκια στην τραπεζοκρατία (πλαστικό χρήμα, Πανελλήνια Τράπεζα στην Πειραιώς), Το κράτος τρώει το παντεσπάνι των εισπρακτικών εταιριών με τον δημόσιο ενδιάμεσο φορέα και όπως έκανε και με τις ρυθμίσεις των εκατό δόσεων καθιστά τους πολίτες υπόδουλους ενός χρέους που το πλήρωσαν τρεις και τέσσερις φορές. Οι ρυθμίσεις γίνονται πάντα για το καλό των τραπεζών και το καλό του κράτους όσο υπάρχει πληθυσμός στην Ελλάδα. 

 

Με τέτοιες κι άλλες σχετικές κόκκινες γραμμές ποτέ δεν είναι δύσκολο να καταλήξεις σε έναν συμβιβασμό! Το ερώτημα είναι για ποιον θα είναι έντιμος και για ποιον θα είναι άτιμος…

 

Δεν προειδοποιούμε με αυτό το άρθρο την κυβέρνηση για την πολιτική των κερδοσκόπων, στην οποία γίνεται μέρα με την ημέρα συμμέτοχη. Εχουμε συνηθίσει στις προδοσίες. Απλά καταγγέλλουμε όσα πραγματικά συμβαίνουν και όχι όσα παρουσιάζουν οι εξουσιαστές ότι συμβαίνουν γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να ασκήσουμε τα δημοκρατικά δικαιώματα που μας έχουν απομείνει σε αυτή την Οικονομική Χούντα που βιώνουμε όλοι οι υπερχρεωμένοι, υπερφορολογημένοι, άνεργοι, απλήρωτοι και απελπιστικά μόνοι κάτοικοι της Ελλάδας.που έχουμε πέσει θύματα της εγχώριας παρασιτικής ελίτ, της σαθρής τραπεζοκρατίας, των λαμόγιων του Δημοσίου και των δήμων, των θαλασσοδανειζόμενων επιχειρηματιών που ομολογουμένως τάισαν πολύ κόσμο αλλά έχουν φάει πολύ περισσότερα 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr