Κωνσταντίνος Σωτηράκης στο Radio1d.gr: «Να μην πάνε άλλα 5 χρόνια χαμένα»

«Στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου έχουμε ξεπεράσει το θέμα της ανεργίας, έχουμε πλέον στο στάδιο της εξαθλίωσης. Για αυτό και δεν πρέπει να πάνε άλλα 5 χρόνια χαμένα» τόνισε μιλώντας στο radio1d.gr, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κωνσταντίνος Σωτηράκης.

 

«Επειδή περνάμε όλοι δύσκολες εποχές, αποφασίσαμε να κατεβούμε στις εκλογές μαζί με κάποιους έμπειρους παλιούς και πολλούς νέους για να αλλάξουμε τον τόπο» υπογράμμισε ο κ. Σωτηράκης. «Αποφασίσαμε να κατέβουμε μόνοι μας στις εκλογές, χωρίς να συμπράξουμε με άλλο συνδυασμό που να βασίζεται στον παραγοντισμό και τις δημόσιες σχέσεις» τόνισε. Σχετικά με την κοινωνική πολιτική, υπογράμμισε ότι μπορεί να ενισχυθεί με κοινοτικά κονδύλια. Σημείωσε ότι ο Δήμος δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από το Κοινωνικό Ευρωπαϊκό Ταμείο τα τελευταία 3,5 χρόνια.

«Αυτά τα προγράμματα, είπε, μπορούμε να τα εκμεταλλευθούμε για να δώσουμε ανακούφιση στον κόσμο. Πρέπει να γίνουμε πυλώνας ώστε να δώσουμε λύσεις. Το πρόβλημα της ανεργίας δεν μπορούμε να το λύσουμε, αλλά μπορούμε να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας παρέχοντας υλικοτεχνική βοήθεια» Κατέληξε αναφέροντας ότι ο κόσμος δεν πολυπιστεύει πια τους πολιτικούς και τις υποσχέσεις τους. «Εμείς, όμως, μπορούμε να τον κοιτάμε στα μάτια και να του λέμε τι μπορούμε να κάνουμε», τόνισε.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr