Κορυφώνεται η αγωνία για το μέλλον της Astra Airlines -Τι ανακοίνωσε η εταιρεία για τις καθυστερήσεις

Κορυφώνεται η αγωνία για το μέλλον της αεροπορικής εταιρείας -με έδρα τη Θεσσαλονίκη- Astra Airlines.

Η δεινή κατάσταση στην οποία φέρεται ότι βρίσκεται η Astra Airlines αποκαλύφθηκε ύστερα από τις ακυρώσεις πτήσεων που καταγράφηκαν το περασμένο Σάββατο, 9 Νοεμβρίου.

Οπως είχε αναφέρει το economistas.gr, πέρα από τις ακυρώσεις πτήσεων, η ανησυχία εντάθηκε λόγω της παύσης λειτουργίας του συστήματος κρατήσεων στην ιστοσελίδα της Astra Airlines. Την ίδια στιγμή, εκτός λειτουργίας δείχνει να είναι και το τηλεφωνικό κέντρο κρατήσεων της αεροπορικής εταιρείας.

Η ανακοίνωση της Astra Airlines

Η Astra Airlines, που φέτος συμπληρώνει 11 χρόνια «ζωής», εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση για τις ακυρώσεις πτήσεων, δίχως να αναφέρεται στους λόγους στους οποίους οφείλεται η προβληματική λειτουργία της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η Asta Airlines αναφέρει:

«Ανακοίνωση προς το επιβατικό κοινό
Η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό σχετικά με τις πτήσεις που ακυρώθηκαν πρόσφατα ότι τα αιτήματα για την αποζημίωση των επιβατών θα εξεταστούν και θα απαντηθούν μέχρι την 15-11-2019. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και εργαζόμαστε για την ομαλή και εύρυθμη συνέχιση των πτήσεων μας».

Υπενθυμίζεται ότι η Astra Airlines εκτελεί απευθείας πτήσεις από και προς Θεσσαλονίκη, προς Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λήμνο, Ικαρία, Ηράκλειο και Κω, καθώς και από Αθήνα προς Χίο, Κοζάνη, Καστοριά και Ικαρία.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/koryfonetai-i-agonia-gia-mellon-tis-astra-airlines