Κώστας Κατσαφάδος: “Ο Τσίπρας ψάχνει συνενόχους”

“Ο κ.Τσίπρας ψάχνει συνενόχους” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος.

 

“Ο κ.Τσίπρας γνωρίζει ότι για να μπορεί να επιβιώσει η χώρα πρέπει να απομακρυνθεί από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και από όλη αυτή την προεκλογική ρητορική .Γι’ αυτό το λόγο ψάχνει να βρει συνενόχους για να μοιραστεί μαζί την ευθύνη” επεσήμανε ο κ.Κατσαφάδος για τη χθεσινή σύγκληση πολιτικών αρχηγών που κατά τη γνώμη του,έγινε καθυστερημένα.

 

Κάνοντας λόγο ο βουλευτής της ΝΔ για το δημοψήφισμα της Κυριακής είπε πως “ήταν μία ξεκάθαρη νίκη της κυβέρνησης” αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει πως “το ερώτημα δεν υπήρχε επί της ουσίας”.

 

“Πάλι έγινε σε πολύ μεταγενέστερο χρόνο από αυτόν που έπρεπε να είχε γίνει” επεσήμανε ο κ.Κατσαφάδος για τη χθεσινή παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

 

Μιλώντας και για την παραίτηση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο Κώστας Κατσαφάδος είπε “ο Αντώνης Σαμαράς πήρε την ευθύνη την οποία του αναλογούσε” και πρόσθεσε πως οι εξελίξεις στη ΝΔ έρχονται σε δεύτερη μοίρα καθώς “αυτό που απασχολεί εμένα είναι τί θα γίνει σήμερα στο Γιουρογκρουπ και το βράδυ στη Σύνοδο Κορυφής”.

 

“Αυτή η διαδικασία πρέπει να πάει μόνο στη βάση” τόνισε ο κ.Κατσαφάδος για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ και κατέληξε λέγοντας πως όποιος επιχειρήσει να δημιουργήσει κλίμα εσωστρέφειας στη ΝΔ,θα έχει βαρύτατες ευθύνες.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr