Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του δήμου Θεσσαλονίκης

Σήμερα ξεκινούν οι εγγραφές των διαλέξεων του χειμερινού εξαμήνου του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του δήμου Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσουν ώς την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου.

 

Οι δύο νέοι θεματικοί κύκλοι διαλέξεων που προγραμματίζονται για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 είναι «Διατροφή: επιστήμη, πολιτισμός, οικονομική ανάπτυξη» με υπεύθυνο κύκλου τον αναπληρωτή διευθυντή του ΙΝΕΒ/ΕΚΕΤΑ, Αναγνώστη Αργυρίου, που θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και «Ζητήματα Ελληνικής Γλώσσας» με υπεύθυνη κύκλου την ομότιμη καθηγήτρια Γλωσσολογίας του ΑΠΟ, Αννα Αναστασιάδη – Συμεωνίδη, κάθε Τετάρτη.

 

Στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο έχουν δικαίωμα εγγραφής όλοι οι ενήλικες, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν και τους δύο κύκλους. Μετά το τέλος του προγράμματος χορηγούνται βεβαιώσεις σε όσους παρακολουθήσουν το 60% των διαλέξεων. Βεβαίωση εγγραφής θα χορηγείται κατόπιν αίτησης του ενδιαφερομένου στην υπηρεσία. Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Αιτήσεις εγγραφής γίνονται στα τηλέφωνα: 2310 841962, 2310840295 ή κατατίθενται με φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων στα γραφεία της διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Κ. Καραμανλή 38 Β, κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 09.00 έως τις 13.00. Οι διαλέξεις θα ξεκινήσουν στις 5 Νοεμβρίου 2014 (Γλώσσα) και 10 Νοεμβρίου (Διατροφή) ώρες 18.00 -20.00, στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου ιστορίας Θεσσαλονίκης (Πλατεία ιπποδρομίου).