Λίτσα Αμμανατίδου: “Αυτό το ΟΧΙ μάς δίνει μία τεράστια ευθύνη”

“Αυτό το ΟΧΙ μάς δίνει μία τεράστια ευθύνη” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου.

 

“Αυτό το ΟΧΙ μάς δίνει μία τεράστια ευθύνη” επεσήμανε η κ.Αμμανατίδου για το χθεσινό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και πρόσθεσε “ειδικά στην κυβέρνηση και τη διαπραγματευτική ομάδα”.

 

Κάνοντας λόγο η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ για τη λιτότητα που επικρατεί στη χώρα είπε “θέλουμε να σταματήσουμε αυτή τη λιτότητα της καταστροφής”.

 

“Όλες αυτές τις μέρες μάς κουνούσαν το δάχτυλο με το ΝΑΙ που καταρρίφθηκε” τόνισε η κ.Αμμανατίδου και επεσήμανε πως “η χώρα θα πρέπει να είναι στα χέρια του ελληνικού λαού”.

 

“Τα συγχαρητήρια” για το εκλογικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ είναι για “όλους εκείνους τους πολίτες που πίστεψαν στην κυβερνητική πρόταση, που δήλωσαν το ΟΧΙ, χωρίς να φοβηθούνε”.

 

Στη συνέχεια μιλώντας η Λίτσα Αμμανατίδου για τη σύγκληση πολιτικών αρχηγών είπε “είναι μεγίστης ιστορικής σημασίας η σύγκληση των πολιτικών αρχηγών με προεξέχοντα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό”.

 

“Δεν είμαστε από αυτούς που κοιτάνε μία καρέκλα πιο ψηλά” επεσήμανε η Λίτσα Αμμανατίδου κάνοντας λόγο για τον ενδεχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης μετά και την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και κατέληξε “θέλω να χαιρετήσω τον ελληνικό λαό που σήκωσε το κεφάλι με αξιοπρέπεια και δεν φοβήθηκε”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr