“Λόγια Αρσενικά”

Στο φιλόξενο πολυχώρο του Public Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 14 Ιουνιου 2018, ώρα 19:00, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου με τον τίτλο «Λόγια Αρσενικά»  των συγγραφέων Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά καιΓιώργου Ρουκά, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΝΟΗ.

Για το βιβλίο μαζί με την συγγραφέα – λογοτέχνη Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά θα μιλήσουν και θα διαβάσουν αποσπάσματα οι:Αιμίλιος Τσαρουχάς, Δημοσιογράφος – Παραγωγός Ραδιοτηλεοπτικών Εκπομπών,Μαίρη Λεριά, Ραδιοφωνική Παραγωγός -Τηλεπαρουσιάστρια – Εικαστικός, Χαρά Ζήκα, Ραδιοφωνική Παραγωγός – Συγγραφέας – Πρόεδρος Συλλόγου «Ολκός». Συντονίζει και σχολιάζει ο Επιχειρηματίας Φάνης Ουγγρίνης.

Το Λόγια Αρσενικά είναι η αληθινή ιστορία των ματωμένων πόθων ενός φιλήδονου άνδρα, η οποία εκτυλίσσεται στην ερωτική γραμμή του φιλόδοξου βίου του. Πολλές ερωμένες, μια σύζυγος, ένα αίσθημα, μια γυναίκα. Η σάρκα, το πνεύμα και η βούληση μιας κοινωνίας ανθρώπων παραδομένων στην αστάθεια, στην ανησυχία και στην ανία. Σεξουαλικά αρπακτικά; Πρόστυχα συναισθήματα; Αυθεντικά ένστικτα; Αυταπόδεικτη αλήθεια. Αυτό που κάνει τους ήρωες να ξεχωρίζουν είναι η ικανότητά τους να ακολουθούν τη λογική αφημένοι στις ορμές της ηδονής. Πως το τυφλό σεξ υποδουλώνει την καθαρότητα του πόθου; Μπορεί το πάθος να σβήσει τον έρωτα; Μπορεί η αγάπη να αλλάξει την πραγματικότητα; Μια ιστορία με τολμηρή γλώσσα και πραγματικές εικόνες… Ένα δυνατό μυθιστόρημα που διαβάζεται με πάθος και μένει αλησμόνητο.