Μ. Κόλλια – Τσαρουχά στο radio1d.gr: ” Δεν εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού όσοι ψηφίζουν και εφαρμόζουν τα μνημόνια;”

maria-kollia-tsaroyxa

Πλήρη κάλυψη στον Περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας τόσο για την απόφασή του να στείλει πρόσκληση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου όσο και για το έμμεσο χαρακτηρισμό του ΠΑΣΟΚ ως εγκληματικής οργάνωσης, έδωσε η βουλευτής Σερρών των ΑΝ.ΕΛ. Μαρία Κόλια – Τσαρουχά στο radio1d.gr

Φυσικά, υπερασπίστηκε τη δήλωση του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση. "Ο κ. Καμμένος εξήγησε αναλυτικά τι εννοούσε. Μα δεν εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού όσοι ψηφίζουν και εφαρμόζουν τα μνημόνια;" αναρωτήθηκε. Τέλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι ΑΝ.ΕΛ. να στηρίξουν την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τη στάση του περιφερειάρχη σε πολλά θέματα αλλά και τις αποφάσεις που θα λάβει το κόμμα.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr