“Μάχη” σε τρία πύρινα μέτωπα

Σε τρεις περιοχές βρίσκονται σε εξέλιξη, μέχρι και αυτή τη στιγμή, φωτιές που κατακαίουν δασικές και αγροτοδασικές εκτάσεις. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη με τις φλόγες που έχουν κάψει σπίτια, καλλιέργειες, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ένας πυροσβέστης.

 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ισχυρές δυνάμεις επιχειρούν στο μέτωπο της φωτιάς που έχει εκδηλωθεί στο Γαλατάκι Κορινθίας. Στην περιοχή βρίσκονται 37 πυροσβεστικά οχήματα με 74 πυροσβέστες, 11 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

 

Η φωτιά έχει διάφορα μέτωπα τα οποία έχουν κάψει σπίτια και αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή. Από τις φλόγες ένας πυροσβέστης αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Την ίδια στιγμή, στον Αγιόκαμπο επιχειρούν 11 οχήματα της πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες στη φωτιά που καίει δασική περιοχή. Επίσης, 21 άτομα πεζοπόρο τμήμα συμβάλουν στην κατάσβεση, η οποία έχει καταστρέψει δύο σπίτια, τα οποία ήταν ακατοίκητα.

 

Τέλος, η φωτιά στη Μαλεσίνα καίει αγροτοδασική έκταση και εκεί έχουν σπεύσει και επιχειρούν 24 οχήματα με 54 πυροσβέστες, 39 πεζοπόρο τμήμα και 2 ελικόπτερα.