Μαζικά συλλαλητήρια στην Ημαθία

ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS/KONSTANTINOS TSAKALIDIS

ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS/KONSTANTINOS TSAKALIDIS

Αγρότες, εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, δικηγόροι, μηχανολόγοι, οδηγοί λεωφορείων, ιδιοκτήτες ταξι συμμετέχουν στο μαζικό συλλαλητήριο που γίνεται στην πρωτεύουσα του νόμου Ημαθίας τη Βέροια.

Οι αγρότες πήγαν με τα τρακτέρ τους μέχρι το κέντρο της πόλης, το ίδιο έπραξαν και οι οδηγοί λεωφορείων και ταξί συμμετέχοντας σε μια μαζική κινητοποίηση πρωτοφανή όπως λένε οι συνδικαλιστές για τα δεδομένα της Βέροιας. Στην Αλεξάνδρεια η κινητοποίηση των αγροτών μεταφέρθηκε μέσα στην πόλη με τους αγρότες κ τους κτηνοτρόφους να κάνουν πορεία στους δρόμους της πόλης.

“Η κατάσταση εχει φτάσει στο απροχώρητο είμαστε ήδη σε αφανισμό και δε θα σταματήσουμε να αντιδράμε αν δεν πάρει πίσω η κυβέρνηση το ασφαλιστικό”, τόνισε στο Radio1d.gr και στους Ανδρέα Σταματόπουλο, Σάκη Αποστολάκη και Δέσποινας Κρητικού, ο πρόεδρος του συντονιστικού αγροτών στον κόμβο Νισελίου Τάσος Λιολιόπουλος.

Στο ίδιο μοτίβο και οι δηλώσεις του Αλέκου Καρέκλα, προέδρου μηχανοτεχνιτών κ ηλεκτρολόγων Αλεξάνδρειας ο οποίος αναφέρει στο Radio1d.gr, ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα κληθούν,να καταβάλλουν το 95%των εισφορών τους. “Δεν θα έχουμε λόγο ύπαρξης” ανέφερε ο κ Καρέκλας. Ο ίδιος τόνισε ότι η σημερινή πορεία ειναι απο τις μαζικότερες καθώς η συμμετοχή των αντιδρώντων στα μέτρα της κυβέρνησης ειναι καθολική.