Με χαλαρή διάθεση και χιούμορ ο Τσίπρας στη ΔΕΘ: Το σχόλιο για το μετρό και το κόκκινο φόρεμα της Νοτοπούλου

Σειρά επαφών εν όψει της επίσκεψής του και της ομιλίας του στην ΔΕΘ, έχει από το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενώ συναντήθηκε και με τον Γιάννη Μπουτάρη για το θέμα των αρχαίων στον σταθμό Βενιζέλος.

Ο επικεφαλής του Συριζα προσερχόμενος στο Μέγαρο Μουσικής σχολίασε και την ενδυματολογική επιλογή της Κατερίνας Νοτοπούλου, που εμφανίστηκε ντυμένη στα κόκκινα, σημειώνοντας:

«Στα κόκκινα σήμερα βλέπω»..

Η κ. Νοτοπούλου συμμετείχε και στην σύσκεψη που ακολούθησε με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε αμέσως μετά συνάντηση με την Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς ,με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη.

Αστειευόμενος ο κ. Τσίπρας είπε απευθυνόμενος προς τον κ. Μπουτάρη: «Ήρθα με το μετρό για αυτό άργησα».

Αργότερα θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα επίσης στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ στις 12.00 αναμένεται έχει σύσκεψη με Παραγωγικούς φορείς Βορείου Ελλάδας.

Στη συνάντηση συμμετέχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελλος, Δώρα Αυγέρη και Κυριακή Μάλαμα.

Στη σύσκεψη δίνει το παρών και ο πρώην πρόεδρος της Αττικό μετρό Γιάννης Μυλόπουλος, καθώς και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκη.Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/tsipras-se-mpoytari-irtha-me-metro-gi-ayto-argisa