Με εμπορική πτήση στη Βοστώνη ο Μητσοτάκης για να συναντήσει τον γιο του -Οχι με το πρωθυπουργικό

Διαψεύδει με «ντοκουμέντα» το επιτελείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τα ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκαν σε φιλοσυριζαϊκά έντυπα, ότι δηλαδή πέταξε από τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη, για να συναντήσει τον γιο του, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε στη Βοστώνη για ένα parents weekend όπως το χαρακτήρισε, δηλαδή για να συναντήσει τον γιο του που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο. Συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρέβα.

Το ταξίδι έγινε με τις εσωτερικές πτήσεις της American Airlines, όπως προκύπτει και από τα εισιτήρια που πόσταρε στα social media ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Πολλά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ είχαν σπεύσει να κατηγορήσουν τον κ. Μητσοτάκη -που ήδη βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, ενώ σήμερα προεδρεύει του υπουργικού συμβουλίου- ότι έκανε χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για το ταξίδι στη Βοστώνη. Κάνοντας μάλιστα συγκρίσεις για τις επικρίσεις που δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας όταν στη συνέχεια ενός επίσημου ταξιδιού πέταξε στο Παρίσι με την οικογένειά του, με τα ΜΜΕ της τότε αντιπολίτευσης να τον κατηγορούν ότι χρησιμοποίησε το κρατικό αεροσκάφος για λόγους προσωπικής αναψυχής.

Το περιβάλλον πάντως του τότε πρωθυπουργού είχε απαντήσει ότι η πτήση με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο είχε γίνει για μια συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον εκπρόσωπο της Τράπεζας Ρότσιλντ.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/me-emporiki-ptisi-sti-bostoni-o-mitsotakis