Με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο συναντήθηκε ο ΦΣΘ

fsth-mitropolitis-anthimos

Τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο επισκεύθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου αντιπροσωπεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Θεοδοσιάδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Αργύρη Αργυρόπουλο και Χαράλαμπο Σαρδέλη. Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης ένωσαν το κοινωνικό τους έργο με εκείνο της Ιεράς Μητρόπολης προσφέροντας σε αυτήν μεγάλη ποσότητα φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού που συγκεντρώθηκε από τους ίδιους.

Τα φάρμακα αυτά θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη μέσα από τις δομές του Κοινωνικού Ιατρείου της Μητρόπολης στο οποίο και θα μεταφερθούν τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Μητροπολίτη οι φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να περιγράψουν στον Παναγιότατο τις πρόσφατες δράσεις του Φαρμακευτικού Συλλόγου σχετικά με τους πρόσφυγες και τη συγκέντρωση φαρμάκων που παραδόθηκαν στα διάφορα σημεία συγκέντρωσης και κυρίως στο χώρο του πρώην στρατοπέδου των Διαβατών.

Ο Παναγιότατος εξήρε το έργο του Φαρμακευτικού Συλλόγου και ευχαρίστησε εγκάρδια για την κίνηση να στηριχθούν οι αδύναμοι και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας που ασθενούν, ειδικά δε τη στιγμή που το Κοινωνικό Ιατρείο της Μητρόπολης είχε μεγάλη ανάγκη από φάρμακα.

Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν, είτε μαζικά, είτε μεμονωμένα ο καθένας, τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχει προκαλέσει η κρίση την οποία διερχόμαστε εδώ και καιρό.