Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος: “Ο Βενιζέλος εκθέτει την παράταξή του”

Ως “ηθελημένο εθελοδουλισμό” χαρακτήρισε την ομιλία του κυρίου Βενιζέλου χθες στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος μιλώντας στις “Πρωινές κουβέντες” με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου.

 

Συνεχίζοντας ο κ.Μεϊκόπουλος το σκεπτικό του για την ομιλία του κυρίου Βενιζέλου στη Βουλή είπε “οι όποιες δηλώσεις έγιναν από τον κύριο Βενιζέλο είναι ανυπόστατες.Νομίζω ότι προσέβαλε με την ομιλία που έκανε όχι μόνο το πρόσωπο της κυρίας Κωνσταντοπούλου, αλλά τον ίδιο τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.Δεν υπάρχει κανένα σενάριο από αυτά τα οποία ανέπτυξε  ο κύριος Βενιζέλος” και πρόσθεσε πως “ο λόγος αυτός, η ρητορική που προσπαθεί να επιβάλει, εκθέτουν τον ίδιο αλλά και την παράταξή του”.

 

“Είμαστε στην ουσία μόνοι μας και στους 19 της Ευρωζώνης και στους 29 της Ευρωπαϊκής Ένωσης” όμως ο χρόνος σύμφωνα με τον κ.Μεϊκόπουλο δουλεύει υπέρ των πολιτικών που δουλεύουν για να βάλουν τέλος στη λιτότητα και προσπαθούν υπέρ της ανάπτυξης.

 

Τέλος, κάνοντας λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τα κόμματα της αντιπολίτευσης επεσήμανε τα εξής “θα πρεπε τα κόμματα και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μετά από τις δηλώσεις Κοστέλο και Νταϊσελμπλουμ μετά από αυτές τις ταπεινωτικές δηλώσεις, με ανακοινώσεις να τις κατηγορήσουν και να τις αποδομήσουν. Νομίζω ότι δεν βοήθησε σε κανένα σημείο η τοποθέτηση από τα κόμματα του πάλαι ποτέ κραταιού δικομματισμού”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr