Μια ακόμη αναφορά του Συλλόγου Δανειοληπτών & προστασίας καταναλωτών Β. Ελλάδος έφτασε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και προκαλεί αναταραχή στον πολιτικό κόσμο

Μια ακόμη αναφορά του Συλλόγου μας έφτασε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και προκαλεί αναταραχή στον πολιτικό κόσμο.

Σήμερα ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και πρ. Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε ερώτηση/αναφορά στους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και Θ. Σκυλακάκη σχετικά με την καταγγελία του Συλλόγου μας για την παράτυπη και πιθανώς παράνομη τιτλοποίηση ακαθάριστων χρεών από Τράπεζες και Πιστωτικά Ιδρύματα, σε βάρος των πολιτών Δανειοληπτών-Καταναλωτών και του Ελληνικού Δημοσίου.

Η καταγγελία είχε δημοσιοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου 2020 μέσω Δελτίου Τύπου μας με τίτλο: “Πρωτοφανές περιστατικό: Τελεσίδικα ανεκκαθάριστο χρέος πληρώνεται σε Τράπεζα χωρίς έλεγχο από το Ελληνικό Δημόσιο”.

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδας θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη για να τον ενημερώνει για τις αδικίες που γίνονται σε βάρος του και για τα νόμιμα δικαιώματά του. Εργαζόμαστε αδιάκοπα για τους συμπολίτες μας, στους οποίους έχουν φορτωθεί άδικα όλα τα δεινά της οικονομικής κρίσης, χωρίς καμία υποστήριξη από το κράτος και τους θεσμούς.