Μητσοτάκης: Ακατάλληλος για υφυπ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο Χαϊκάλης

Σφοδρή κριτική για την τοποθέτηση του Παύλου Χαϊκάλη στη θέση του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης,

 

Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, είπε ότισέβεται πολύ τον κ. Χαϊκάλη ως ηθοποιό, ωστόσο υποστήριξε ότι “είναι παντελώς ακατάλληλος να αναλάβει ένα βαρύ τεχνοκρατικό χαρτοφυλάκιο όπως αυτό των Κοινωνικών Ασφαλίσεων”.

 

“Κάποια στιγμή θα πρέπει να συμφωνήσουμε στην πολιτική ότι όταν κάποιος παίρνει να κάνει μια δουλειά πρέπει να πληροί ορισμένες βασικές προϋποθέσεις για να μπορεί να την κάνει. Δεν είναι πολιτικές ισορροπίες και συμφωνίες οι οποίες γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες”, ανέφερε.

 

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, ο κ. Χαϊκάλης “δεν είναι ο μόνος που δεν πληροί κριτήρια αλλά είναι ένα παράδειγμα μόνο μιας κυβέρνησης, η οποία θα κληθεί να φέρει εις πέρας ένα πρόγραμμα, το οποίο πρώτον ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν το πιστεύει, δεύτερον δεν υπάρχει καμία τεχνοκρατική επάρκεια από κάτω για να μπορέσει το πρόγραμμα αυτό να υλοποιηθεί”.