«Μύλος» στους ΑΝΕΛ μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη περί δωροδοκίας

Ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να φθάσει στα χέρια των πολιτικών αρχηγών το οπτικοακουστικό υλικό, που σχετίζεται με τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας δωροδοκίας, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά υποστηρίζει ότι το dvd που έστειλε ο κ. Καμμένος στον πρόεδρο της Βουλής είναι προϊόν μοντάζ.

 

Σύμφωνα με την Μαρία Κ. Τσαρουχά, το dvd συνδυάζει οπτικό υλικό από την πρώτη συνάντηση του Παύλου Χαϊκάλη με τον Γιώργο Αποστολόπουλο με το ηχητικό κομμάτι από τη δεύτερη συνάντηση Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου.

 

Σύγχυση επικρατεί επίσης στις τάξεις των ΑΝΕΛ, σε σχέση με το δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να προσέγγισε ο «μεσάζων» ώστε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας.

 

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας στη Βουλή, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ποιος είναι ο έτερος βουλευτής κι εκείνη απάντησε ότι είναι γυναίκα. Σε πρόσθετη ερώτηση ονομάτισε την Έλενα Κουντουρά, η οποία και το διέψευσε.

 

Στα χέρια του Χ. Αθανασίου το cd

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης έφτασε το cd του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, με τις επίμαχες συνομιλίες σχετικά με την καταγγελλόμενη απόπειρα δωροδοκίας του, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 

Σύμφωνα με τον νόμο, αμέσως ο Χαράλαμπος Αθανασίου, χωρίς ν’ ανοίξει το φάκελο, το διαβίβασε στον εισαγγελέα Εφετών, Παν. Παναγιωτόπουλο, που διεξάγει τη σχετική έρευνα.