Ν.Δ.: Κατηγορεί για φτώχεια αξιοπιστίας ο ΣΥΡΙΖΑ που έσκισε τα μνημόνια

ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS

ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που έσκισε τα μνημόνια, επανέφερε τη 13η σύνταξη, κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ, φώναζε “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” και “go back κυρία Μέρκελ” και “στελεχώνει” το κράτος με συγγενείς και φίλους, κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για μεγαλόστομες διακηρύξεις, φτώχεια αξιοπιστίας και υπευθυνότητας και καταστροφικές πολιτικές», αναφέρει σε σχόλιο της η Νέα Δημοκρατίας, απαντώντας σε αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ περί απουσίας μεταρρυθμιστικών προτάσεων από τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Ν.Δ. σημειώνει ότι «μόλις σήμερα αποκαλύφτηκε ότι ο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διόρισε και την ξαδέλφη του στο Δημόσιο».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυρ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε πλήρως τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα του

Νωρίτερα, η Κουμουνδούρου έκανε λόγο για πλήρη επιβεβαίωση της νεοφιλελεύθερης ατζέντας και απουσία μεταρρυθμιστικών προτάσεων από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη, ενώ χαρακτήρισε «αποτυχημένο αστείο» τα περί κομματικού κράτους του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε σε σχετικό σχόλιο, η ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην Κ.Ο της Ν.Δ. ήταν «πλούσια από μεγαλόστομες διακηρύξεις, φτωχή από αξιοπιστία και υπευθυνότητα, ξεκάθαρη στο ποια συμφέροντα θέλει ο ίδιος να εκπροσωπήσει».

«Πιστός στην παράδοση των προκατόχων του,  ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. έδειξε να πάσχει από αμνησία για τα πεπραγμένα του κόμματος του και τις καταστροφικές πολιτικές που υλοποίησε ο ίδιος ως υπουργός, δεν κατέθεσε καμία μεταρρυθμιστική πρόταση και επιβεβαίωσε πλήρως τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα του», σημείωσε η Κουμουνδούρου.