«Νέα στοιχεία» υπόσχεται ο Καμμένος

Υποστηρίζει τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου για προσέγγιση και απόπειρα χρηματισμού ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με νέες δηλώσεις του την Πέμπτη.

 

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 για την υπόθεση και επιχείρησε και πάλι να συνδέσει άμεσα την Νέα Δημοκρατία με τον άνθρωπο που φέρεται να μίλησε μέσω Facebook με την βουλευτή των ΑΝΕΛ.

«Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας αρνείται τη σχέση του κυρίου αυτού με τη Νέα Δημοκρατία. Αντί να βγει και να πει ότι “ζητάμε τη διερεύνηση του ποιος είναι αυτός”, προσπαθεί να τον “πετάξει από πάνω του” Δεν θα τον πετάξει από πάνω του γιατί έχουμε όλα τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την άμεση σχέση και του προτείνω να πάει στον κ.Μηταράκη όταν γυρίσει από την Σαουδική Αραβία και να τον ρωτήσει. Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις, οι οποίες θα βγουν εντός των επομένων ωρών … υπάρχουν στοιχεία σε σχέση με την εμπλοκή του κυρίου αυτού με τη Νέα Δημοκρατία και τον συγκεκριμένο υπουργό», είπε ο κ.Καμμένος.

Επέμεινε επίσης ότι πρόκειται για στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας: «Αυτό είναι απόλυτο, όχι επειδή το επικαλείται ο ίδιος -μπείτε τώρα στη σελίδα του κ.Μηταράκη και δείτε ποιος είναι επικεφαλής της εκδηλώσεώς του π.χ. για την κοπή της πίττας του γραφείου του. Θα δείτε ότι είναι ο πρώτος, με κοινή αποδοχή και των δύο. Δείτε αναρτήσεις που κάνει στις σελίδες των υπουργών. Θα δώσουμε κι άλλα στοιχεία στη Δικαιοσύνη και θα βγούνε πολλά πράγματα … Αυτά όλα δεν θα τα περάσουν στο “ντούκου”. Η μήνυση που έχει καταθέσει ο κ.Μελάς είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά, με προκαταρκτική έρευνα που πρέπει να διατάξει ο πρόεδρος της εισαγγελίας πρωτοδικών -και όχι να το πάνε στον κ.Παναγιωτόπουλο για να το πετάξει στο αρχείο», είπε ο κ.Καμμένος.

Ο κ.Καμμένος απάντησε καταφατικά στην ερώτηση, εάν προτίθεται ο ίδιος και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των ηλεκτρονικών επαφών, για να διακριβωθεί η ταυτότητα του ατόμου που φέρεται να επικοινώνησε μέσω facebook με την βουλευτή του κόμματος κ.Ξουλίδου: «το πονηρό της υποθέσεως είναι ότι την κ.Ξουλίδου την έβγαλε από “φίλη” αμέσως για να μην μπορέσει να πάρει τα στοιχεία. Η κ.Ξουλίδου όμως, όπως της είχαμε ζητήσει, είχε τυπώσει ήδη όλα τα στοιχεία, τα οποία είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης».