Νέες ναζιστικές πόζες του Χρ.Παππά, ακόμη και με… φέσι! (ΦΩΤΟ)

Καινούργιο «υλικό» από τα ναζιστικά έργα και τις ημέρες του προφυλακισμένου βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Χρυσής Αυγής είδε το φως της δημοσιότητας το Σάββατο.

Προηγήθηκε λίγες ημέρες πριν η δημοσιοποίηση φωτογραφιών στις οποίες τόσο ο ίδιος όσο και ο γ.γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκος χαιρετούν ναζιστικά, σε νεαρή ηλικία, μπροστά σε σημαίες με σβάστικες και στο νεκροταφείο των γερμανών στρατιωτών.

 

Και αν αυτές οι φωτογραφίες χρονολογούνται τρεις δεκαετίες πριν, αυτή τη φορά το υλικό είναι πρόσφατο και… οικογενειακού περιεχομένου, όπως φαίνεται στο υλικό που δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών.

 

Σε δύο από αυτές ο Χρ.Παππάς χαιρετά ναζιστικά μαζί με μέλη της οικογένειάς του: στην πρώτη σε εξωτερικό χώρο με τη σύζυγο και τις δύο ανήλικες κόρες να τον μιμούνται, ενώ ο γιος βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας του· στην δεύτερη σε εσωτερικό χώρο μπροστά σε ένα καθρέφτη, φορώντας μπλούζες με την ναζιστική σβάστικα.

 

Μία τρίτη τον δείχνει επίσης σε ώριμη ηλικία να φορά ένα «φέσι» που εκτός των άλλων φέρει και την νεκροκεφαλή των SS.

 

Η πιο σαφής χρονολογικά εικόνα ωστόσο αφορά μία ευχετήρια κάρτα γραμμένη στα αγγλικά, στην οποία κάτω από το ναζιστικό θυρεό με τη σβάστικα αναφέρεται στα αγγλικά: «Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι, σας ευχόμαστε ένα υγιές και ισχυρό 2007 (118 Α.Χ.), ένα έτος, το οποίο θα μας φέρει πιο κοντά στον Κόσμο των ονείρων και του αγώνα μας. Λευκό 2007! Χάιλ Χίτλερ»

 

Η αναφορά στο 118 είναι μία ιδιότυπη χρονολόγηση με βάση τη γέννηση του… Αδόλφου Χίτλερ!