Νέο Κάλεσμα στα μπαλκόνια από την ομάδα “Παιδιά εν Δράσει από το Σπίτι”

Μετά τα χειροκροτήματα της περασμένης Κυριακής για να ενθαρρύνουμε το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο της υγείας που καθημερινά δίνουν μάχη, έρχεται ένα νέο κάλεσμα για απόψε το βράδυ στης 9 από την ομάδα στο facebook “Παιδιά εν Δράσει από το Σπίτι”.

Εμπνεύστρια αυτής της ιδέας είναι η κ. Σοφία Ασημακοπούλου η οποία δημιούργησε την ομάδα στο facebook “Παιδιά εν Δράσει από το Σπίτι”.

Η κ. Σοφία Ασημακοπούλου, είναι Μητέρα τριών παιδιών και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου που πηγαίνουν τα παιδιά της, η οποία μίλησε στο Radio1d.gr και στην Γωγώ Καρανίκα για τους λόγους που την οδήγησαν να δημιουργήσει την ομάδα “Παιδιά εν Δράσει από το Σπίτι” και την πρωτοβουλία του αποψινού καλέσματος.

Με αφορμή τη σιωπή που επικρατεί μέσα μας και γύρω μας θεωρώ ότι τώρα παρά ποτέ η φωνή των παιδιών μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη για τη συνέχεια που καλούμαστε να τηρήσουμε ευλαβικά ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και ακολουθώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής και πρόληψης ενάντια στην πανδημία.Με αφορμή το γεγονός ότι αν λείπει κάτι από τους δρόμους, τις γειτονιές και γενικότερα γύρω μας είναι η απουσία της παιδικής φωνής και του αυθόρμητου παιδικού γέλιου, δημιουργήθηκε η ομάδα αυτή για μια πρώτη παιδική συνάντηση από τις βεράντες μας με την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας καραντίνας και έπεται συνέχεια!!!

Έτσι λοιπόν η κ. Ασημακοπούλου καλεί όλα τα παιδάκια της χώρας να βγουν στα μπαλκόνια τους, απόψε στις 9 το βράδυ και να φωνάξουν δυνατά ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.