Νέο ωράριο φορτοεκφορτώσεων στην περιοχή των Λαδάδικων

Περιορισμούς στο ωράριο φορτοεκφορτώσεων που ισχύει στην περιοχή των Λαδάδικων προτίθεται να εφαρμόσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια να βάλει τάξη στα προβλήματα που προκαλούνται εξαιτίας του άναρχου τρόπου με τον οποίο γίνεται η τροφοδοσία των καταστημάτων.

 

Σήμερα οι φορτοεκφορτώσεις στην περιοχή των Λαδάδικων επιτρέπονται από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 2 μετά το μεσημέρι. Ωστόσο στην τελευταία συνεδρίασή της η επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης αποφάσισε ότι τις καθημερινές οι φορτοεκφορτώσεις θα επιτρέπονται από τις 9 το πρωί μέχρι και τη 1 μετά το μεσημέρι, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

 

«Η κατάσταση με τις φορτοεκφορτώσεις έχει φτάσει στο απροχώρητο. Καθένας φορτοεκφορτώνει, όπου και όπως θέλει, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που προκαλεί συνολικά στη λειτουργία της πόλης», σχολίασε ο Θανάσης Παππάς, γνωστοποιώντας ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης, που διεκδικεί να του παραχωρηθεί η αρμοδιότητα για τον καθορισμό του ωραρίου φορτοεκφορτώσεων, μέσα στο επόμενο διάστημα θα προκαλέσει διαβούλευση για το θέμα αυτό με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων.