Νίκος Παππάς: Χρειάζονται καθαρές και σταθερές λύσεις

«Η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ», δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Επένδυση» ο κ. Παππάς αναγνωρίζει το ρήγμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί, όπως αναφέρει, σε τρεις ψηφοφορίες.

Τονίζει, μάλιστα, ότι η διαφορετική ψήφος δεν αφορά δευτερεύοντα θέματα, αλλά «το πλαίσιο της συμφωνίας, το οποίο αυτή η κυβέρνηση κατάφερε να αποσπάσει», σημειώνοντας ότι «η ψήφιση ή μη της συμφωνίας είναι οριακή στιγμή» και ότι «η καταψήφιση σημαίνει και άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

«Η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ. Χρειάζονται καθαρές, συμπαγείς και σταθερές λύσεις» υπογραμμίζει ο υπουργός Επικρατείας.

Για τα σενάρια περί εκλογών αναφέρει ότι «είναι λογικό να ανακυκλώνονται, όταν το κυβερνητικό κόμμα έχει τόσες κοινοβουλευτικές απώλειες».

Ερωτηθείς αν σε περίπτωση εκλογών θα είναι η Αριστερή Πλατφόρμα στα ψηφοδέλτια, ο κ. Παππάς απαντά: «Αν πάμε σε εκλογές, θα πάμε για να εξασφαλιστούν η απολεσθείσα σταθερότητα και η πλειοψηφία».

 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr