Ντέμι Μουρ: Ο βιαστής μου, στα 15 μου, μού είπε ότι η μάνα μου με πούλησε για 500 δολάρια

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ, ότι ήταν μόλις 15 ετών όταν τη βίασε ένας άντρας που υποστήριξε ότι πλήρωσε 500 δολάρια στην αλκοολική μητέρα της για να κάνει σεξ μαζί της!

Η αποκάλυψη περιλαμβάνεται στην αυτοβιογραφία της διάσημης ηθοποιού με τίτλο “Inside Out”, ένα απόσπασμα της οποίας διάβασε η δημοσιογράφος Νταϊάν Σόγιερ στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε η Ντέμι Μουρ στην εκπομπή Good Morning America του ABC: «Την έπαιρνε η μητέρα της σε μπαρ για να την προσέξουν οι άνδρες. Είναι 15 ετών όταν ένα βράδυ επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει στο διαμέρισμα τη μητέρα της κι έναν γνωστό τους με το κλειδί στο χέρι. Η [Μουρ] γράφει: “ήταν βιασμός και μια καταστροφική προδοσία”».

Η Ντέμι Μουρ μίλησε στο ABC για τα τραυματικά παιδικά της χρόνια

Ερωτηθείσα στη συνέχεια για τη φρικτή της εμπειρία η Μουρ αποκάλυψε ότι αμέσως μετά ο βιαστής της τη ρώτησε «πώς νιώθεις που εκπορνεύτηκες; Πώς νιώθεις που σε πούλησε η μάνα σου για 500 δολάρια;» Η δημοσιογράφος ρώτησε τη Μουρ αν πίστεψε τον βιαστή της, ότι πλήρωσε τη μητέρα της για να κάνει σεξ μαζί της. «Βαθιά μέσα στην καρδιά μου πιστεύω πως όχι. Δεν νομίζω ότι ήταν μια τέτοια συναλλαγή, αλλά τον διευκόλυνε να με πλησιάσει, με εξέθεσε σε μεγάλο κίνδυνο», απάντησε.

h
https://www.youtube.com/watch?v=MlFl5WiMzBI

Οι γονείς της Ντέμι Μουρ ήταν αλκοολικοί και συχνά μετακόμιζαν από τη μία Πολιτεία στην άλλη. Όπως αναφέρει στην αυτοβιογραφία της για το συμβάν, που σημάδεψε τη ζωή της: «Το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι χρησιμοποίησα τα δάκτυλά μου, τα δάκτυλα ενός μικρού παιδιού προσπαθώντας να βγάλω από το στόμα της μητέρας μου τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοικτό και μου έλεγε τι να κάνω. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει»…

H αυτοβιογραφία της Ντέμι Μουρ με τίτλο “Inside Out” κυκλοφορεί σήμερα στις ΗΠΑ.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/ntemi-moyr-biastis-15-eton-mana-500-dolaria