Ο Αιμίλιος Χειλάκης περιγράφει συγκλονιστικά τι είπε στον χειρουργό του που του αφαιρούσε όγκο από το κρανίο

Για πρώτη φορά, ο Αιμίλιος Χειλάκης εξομολογήθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα, «Τα Νέα», αποκάλυψε, ότι οι γιατροί είχαν εντοπίσει έναν όγκο στη βάση του κρανίου του. Όπως είπε ο ίδιος, για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όταν ήταν 41 ετών.

Αιμίλιος Χειλάκης: «Οι νευροχειρουργοί μου έλεγαν ότι η επέμβαση θα είναι δύσκολη και επίπονη»
Συγκεκριμένα, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Στα 41 μου χρόνια έκανε μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2012, παθαίνω διπλωπία. Ο οφθαλμίατρος μου είπε «τρέξε τώρα στον νευροχειρούργο», ο οποίος με τη σειρά του μου είπε για τον όγκο.

Εκεί βρήκα τον Χρήστο Γεωργαλά -ένα μαγικό παιδί- στο οποίο χρωστάω τη ζωή μου. Είναι καθηγητής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Βάσης Κρανίου στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ. Για την εγχείρηση όλοι οι νευροχειρούργοι μου έλεγαν ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολη, πολύ επίπονη και πανάκριβη. Σχεδόν 200.000 ευρώ μου έλεγαν ότι θα κόστιζε. Ο Χρήστος μου είπε ότι ήταν πολύ εύκολη εγχείρηση, πολύ απλή και ότι θα μπορούσα να φύγω σε δύο ημέρες από το νοσοκομείο. Επίσης, υπολόγιζε δύο μήνες χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι άλλοι μου έλεγαν ότι θα συνέλθω έπειτα από έναν χρόνο».

Στη συνέχεια ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε τη φράση που είπε στον γιατρό του, λίγο πριν την επέμβαση: Όταν μπήκα στο χειρουργείο και ενώ με προετοίμαζαν, του λέω: «Θέλω να σου πω ότι μέχρι τώρα έχω ζήσει μια πλήρη ζωή. Τα περισσότερα πράγματα από αυτά που ήθελα να κάνω τα προσπάθησα. Άλλα έγιναν, άλλα δεν έγιναν. Μην έχεις κανένα άγχος». Βλέπω τα μάτια του να γυαλίζουν. Ύστερα από δύο ημέρες και αφού πήγαν όλα καλά, μου λέει: «Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα ασθενή να ηρεμεί τον χειρουργό». Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/aimilios-heilakis-eiha-ogko-sti-basi-toy-kranioy