Ο Γιάννης Τσιρώνης εγκαινιάζει το Φορέα του Δέλτα Αξιού

 

ΦΩΤΟ:ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ:ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης θα εγκαινιάσει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 12.00 το νέο Φορέα του Δέλτα Αξιού.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας. Μαζί του θα είναι ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος και εκπόνησε το σχετικό πρόγραμμα, που θα αποτυπώσει ανά Περιφερειακή Ενότητα όλα τα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργού Γιάννη Τσιρώνη.

Πιο συγκεκριμένα:

Αύριο στις 18.00 θα γίνει σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Φλώρινας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Στέφανου Μπίρα και όλων των Δημάρχων του Νομού.

Την επομένη (Σάββατο) στις 09.30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στις Πρέσπες με τον εκεί Φορέα και τον Δήμαρχο Πρεσπών.

Στις 12 το μεσημέρι τα δύο κυβερνητικά Στελέχη θα φτάσουν στην Καστοριά,  όπου επίσης θα συγκροτηθεί σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Αδαμόπουλο και τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητάς του.

Στις 18.00 στο κτίριο της Περιφέρειας Κοζάνης θα γίνει αντίστοιχη σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Πλακεντά και τους Δημάρχους της περιοχής ευθύνης του.

Η περιοδεία του Γιάννη Τσιρώνη με τον Τέρενς Κουίκ θα κλείσει την Κυριακή το πρωί στις 10.00 στα Γρεβενά με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Σημανδράκου και των Δημάρχων της συγκεκριμένης Περιφερειακής Ενότητας.