Κ. Γεροντόπουλος στο radio1d.gr: “Debate χωρίς όρους δεν ξέρω τι θα αποδώσει”

Ο υφυπουργός εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος μιλώντας στο radio1d.gr ανέφερε “ο κόσμος ξέρει τι έχει κάνει η ΝΔ. Εμείς θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια για να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα”.

 

 

Επίσης ο κ.Γεροντόπουλος ερωτηθείς για τους λαθρομετανάστες είπε ότιγίνεται μία προσπάθεια να μπουν τα πράγματα σε μία τάξη. Δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει στη χώρα”.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός δήλωσε για τις ενδεχόμενες συμμαχίες “η ΝΔ έχει αποδείξει ότι μπορεί και βρίσκει συμμάχους για να φτιάξει κυβερνήσεις”.

 

Επιπλέον ο κ.Γεροντόπουλος σε ερώτηση σχετικά με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας δήλωσε “για το πρώτο εξάμηνο δεν θα προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί. Η πρώτη κατοικία προστατεύεται και θα προστατεύεται”.

 

Τέλος ο Κυριάκος Γεροντόπουλος σε ερωτήσεις για τα ενδεχόμενα debate και τις σχέσεις με τους Τούρκους επεσήμανε τα εξής “debate χωρίς όρους δεν ξέρω τι θα αποδώσει,εγώ δεν είμαι υπέρ της συζήτησης για τη συζήτηση”. Αναφορικά δε στις σχέσεις με τους Τούρκους δήλωσε “οι Τούρκοι για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι είναι αναξιόπιστοι” και κατέληξε “η Ελλάδα μπορεί να υπερασπίζεται το εθνικό της συμφέρον”.

 

Ακούστε την Εκπομπή: 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr