Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θ.Καράογλου για τις ευρωεκλογές

“Στις 25 Μαΐου αποφασίζουμε ποια Ελλάδα θέλουμε. Την Ελλάδα της ανάπτυξης, της ελπίδας και του νοικοκυρέματος ή την Ελλάδα των ελλειμμάτων, των δανεικών, των εξαρτήσεων και των μνημονίων. Ας διδαχτούμε από τα λάθη του παρελθόντος, ας κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες του λαϊκισμού, ας αποκλείσουμε τους πατριδοκάπηλους και ας δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις πολιτικές δυνάμεις που ενίσχυσαν τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, θωρακίζοντας την ευρωπαϊκή της προοπτική”.

 

Τα παραπάνω σημείωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος.

Όπως είπε, η ελληνική κοινωνία επέδειξε ωριμότητα τα τελευταία δύο χρόνια: “Γνωρίζουμε τις θυσίες του ελληνικού λαού, όμως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ξέρουν ότι αυτές οι θυσίες πιάσανε τόπο και δεν πήγαν χαμένες. Δεν ρίχνουμε πλέον λεφτά σε βαρέλι χωρίς πάτο”.

Ο κ.Καράογλου επιτέθηκε και στο ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι πρόοδος ή οπισθοδρόμηση. Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ με τις καθημερινές τους διαφωνίες και την πολυγλωσσία αποδεικνύουν ότι είναι ανίκανες να κυβερνήσουν. Σε αυτές τις συνιστώσες της συμφοράς δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε το μέλλον της χώρας. Το προσκλητήριο ευθύνης για την επόμενη ημέρα απαιτεί σταθερά χέρια στο τιμόνι της διακυβέρνησης”.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ