Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και οι πορείες σήμερα στην Θεσσαλονίκη

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, θα έχουμε σήμερα στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ενάντια στις επικείμενες απολύσεις υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

 Συγκεκριμένα :

 

– Στις 10:00 έξω απο τα γραφεία του ΟΑΣΘ, η επιτροπή ανέργων θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας, με αίτημα την δωρεάν μετακίνηση.

 

– Στις 10:00, στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στην Πλατεία Αριστοτέλους, μέλη του ΠΑΜΕ Δημοσίου, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας και πιθανή πορεία, ενάντια στην διαθεσιμότητα.

 

– Στις 11:00, στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς, η ΟΛΜΕ και το συντονιστικό καθηγητών, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας.

 

– Στις 18:00, στην Καμάρα, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στα κέντρα κράτησης μεταναστών.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι στην απεργία συμμετέχουν και οι γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία λειτουργούν και σήμερα με προσωπικό ασφαλείας. Σημειώνεται ότι η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία και για αύριο Παρασκευή.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr