Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερα παιδιά

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερα παιδιά καθώς οι γονείς τους αρνήθηκαν να αλλαξοπιστήσουν, να απαρνηθούν το χριστιανισμό και να ασπαστούν το Ισλάμ.

 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει Βρετανός εφημέριος της ενορίας της Βαγδάτης, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους καταδιώκουν χριστιανούς και τους απειλούν ότι θα σκοτώσουν τα παιδιά τους αν δεν αλλαξοπιστήσουν. Ο ίδιος υποστήριξε μάλιστα ότι οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερα παιδιά.

 

Ο Cannon White, σύμφωνα με την Mirror, είναι ένας από τους ελάχιστους χριστιανούς στο Ιράκ και περιέγραψε την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Βαγδάτη.

 

«Βόμβες, πυροβολισμοί, άνθρωποι σκοτώνονταν, έτσι πολλοί χριστιανοί γύρισαν στη Νινευή. Θεωρούσαν όλοι πως εδώ είναι πιο ασφαλείς, όμως μια μέρα μαχητές του ISIS ήρθαν μπήκαν στην πόλη και κυνήγησαν τους χριστιανούς. Σκότωσαν μεγάλο αριθμό αυτών, έπιασαν τα παιδιά τους και μερικά τα αποκεφάλισαν».

 

«Οι τζιχαντιστές είπαν σε έναν χριστιανό: Ή θα πιστέψεις στο Ισλάμ ή θα σκοτώσουμε τα παιδιά σου. Ήταν απελπισμένος, τι να έκανε; Μετά από λίγο μού τηλεφώνησε και με ρώτησε: ‘Είπα πως πιστεύω, αυτό σημαίνει πως ο Ιησούς δεν με αγαπά πλέον;’ Και τότε του απάντησα: ‘Σε αγαπά και πάντα θα σε αγαπά’» λέει ο εφημέριος.