Ολοκληρώθηκε η τρίτη διανομή πακέτου βοήθειας

dianomi-trofimon15

Με τάξη και εξαιρετική οργάνωση ολοκληρώθηκε από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου Νεάπολης-Συκεών και η τρίτη διανομή ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης σε απόρους-ωφελούμενους των κοινωνικών δομών.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) μέσω του Υπουργείου Εργασίας, και έχει ως συντονιστή-εταίρο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

dianomi-trofimon13

Στόχος ήταν η αποφυγή και της παραμικρής ταλαιπωρίας των ωφελουμένων. Η διανομή των ειδών, που έγινε σήμερα και χτες στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Στρ. Σαράφη 1, Συκιές), πραγματοποιήθηκε με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Χωρίς κανένα πρόβλημα και με την ελάχιστη δυνατή αναμονή, συνολικά, 2.321 οικογένειες, που είναι ωφελούμενες του επισιτιστικού προγράμματος, προμηθεύτηκαν ελαιόλαδο (2.320 τεμ. του ενός λίτρου), ζάχαρη (4.644 τεμ./1κ.), πελτέ ντομάτας (4.645 τεμ.) και υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης (2.320 τεμ.). Τα προϊόντα αυτά αποτελούν την πρώτη παρτίδα της διανομής αυτής, καθώς το επόμενο διάστημα θα παραληφθούν νέα είδη και ποσότητες.

dianomi-trofimon12