Ολοκληρώθηκε ο κόμβος αναστροφής λεωφορείων στον δήμο Θερμαϊκού

Στη δημιουργία χώρου αναστροφής των λεωφορείων μπροστά στο ΓΕΛ Περαίας (έναντι Lidl) προχώρησε η αντιδημαρχία καθημερινότητας.  

 

Από την ερχόμενη Δευτέρα, που ανοίγουν τα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα, τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα επιβιβάζουν και αποβιβάζουν τους μαθητές ακριβώς μπροστά στην πόρτα της αυλής του σχολείου.

Το έργο ικανοποιεί πάγιο αίτημα τόσο της εκπαιδευτικής κοινότητας, όσο και των γονέων και κηδεμόνων της περιοχής, καθώς η διέλευση από τον κεντρικό δρόμο των μαθητών ,διατρέχει τον κίνδυνο ατυχήματος. Άλλωστε πριν από μερικά χρόνια στο συγκεκριμένο δρόμο είχε χάσει τη ζωή της από τροχαίο μία μαθήτρια.  

Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Η βελτίωση της καθημερινότητας σε συνδυασμό με την ασφάλεια των δημοτών & μάλιστα παιδιών είναι προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Με τοπικές & ουσιαστικές παρεμβάσεις επιτυγχάνουμε σημαντικά αποτελέσματα, που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και πιο εύκολη. Είναι βέβαιο ότι μετά τη σημερινή μας κίνηση οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς νιώθουν περισσότερο ασφαλείς, αφού μια συνεχής έγνοια τους παύει να υπάρχει».

 

ΦΩΤΟ: Αρχείου / Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr