Ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Αλκέτα Παναγούλια

Ονοματοδοσία δρόμου, στη μνήμη του προπονητή και ποδοσφαιριστή, Αλκέτα Παναγούλια, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης. 

Ο δρόμος βρίσκεται στην περιοχή Χαριλάου, πίσω από τη θύρα 3 του γηπέδου του Άρη, της αγαπημένης του ομάδας, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και στη συνέχεια διετέλεσε προπονητής και παράγοντας.

Η τελετή της ονοματοδοσίας θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι, παρουσία εκπροσώπων της διοίκησης του Δήμου και μελών της οικογένειας του Αλκέτα Παναγούλια, του αείμνηστου ομοσπονδιακού προπονητή, που οδήγησε την Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου στα τελικά του Euro 1980 και του Μουντιάλ 1994.

Σύμφωνα με την ομόφωνη γνωμοδότηση της 5ης Δημοτικής Κοινότητας η πρόταση ονοματοδοσίας, που ελήφθη ομόφωνα, γίνεται «προς τιμή του μεγάλου θανόντος αθλητικού παράγοντα ο οποίος επί πολλά χρόνια σημάδεψε την πορεία του ελληνικού αθλητισμού ως προπονητής του εθνικού συγκροτήματος και άλλων ομάδων ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης, αλλά και ως άνθρωπος που με κοινωνικές παρεμβάσεις έδειξε πως πρέπει να είναι ένας ενάρετος πολίτης».