Οριστικές Πιστοποιήσεις συμμόρφωσης σε τρεις παιδικές χαρές του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

Με πιστοποιητικό καταλληλότητας ευρωπαϊκών προδιαγραφών που διασφαλίζει την ασφαλή χρήση των παιχνιδιών και των κατασκευών τους από τα παιδιά, τρεις ακόμη παιδικές χαρές στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη είναι πλέον ανοιχτές και διαθέσιμες στο κοινό.

 

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχων και επιθεωρήσεων που διενήργησε διαπιστευμένος –από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ)- φορέας ελέγχου, έχουν εκδοθεί οι οριστικές πιστοποιήσεις συμμόρφωσης σχετικά με τις απαιτήσεις της σχετικής νομοθεσίας και των ευρωπαϊκών προτύπων ελέγχου για τις παρακάτω παιδικές χαρές:

 

  • Παιδική χαρά, Άλσους Φιλύρου
  • Παιδική χαρά, Πάρκου Ασβεστοχωρίου
  • Παιδική χαρά, Ελαιορέματος Πυλαίας

 

«Παραδίδουμε για χρήση στους δημότες μας, στα παιδιά και στους συνοδούς τους, στο Φίλυρο, στο Ασβεστοχώρι και στην Πυλαία τρεις ακόμη παιδικές χαρές, που διαθέτουν πιστοποιητικό ασφάλειας και ποιότητας.  Πρόκειται για ασφαλείς και λειτουργικές κατασκευές που σχεδιάστηκαν με ιδιαίτερη προσοχή σε ότι αφορά την αισθητική τους αλλά και τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα. Ελπίζουμε και προσδοκούμε ότι οι συμπολίτες μας θα τις σεβαστούν και θα τις προστατεύσουν από παραβατικές συμπεριφορές ώστε να τις χαίρονται με ασφάλεια τα μικρά μας παιδιά» σημείωσε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr