Όταν η διάψευση… αυτοδιαψεύδεται

xreh-ofeiles

Μεταξύ διαψεύσεων και αλληλοσυγκρουόμενων δηλώσεων για το θέμα της εκχώρησης των «Κόκκινων Δανείων» σε ξένα Funds.

Η Κυβέρνηση, σε αγαστή συνεργασία με τις Τράπεζες, έχει επιδοθεί στις τελευταίες ημέρες σε προλείανση του εδάφους και προετοιμασία των πολιτών για αυτό που πρόκειται να συμβεί και δεν θα είναι άλλο από την απώλεια των κατοικιών των δανειοληπτών.
Όμηροι στα χέρια των Τραπεζιτών, οι δανειολήπτες , που ήλπιζαν ότι με την «πρώτη φορά Αριστερά» Κυβέρνηση, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, χρησίμευσαν μόνο και μόνο για την υφαρπαγή της ψήφου τους.
Παρά τις διαψεύσεις, η συζήτηση άνοιξε.
Και οι διαψεύσεις, χρησιμεύουν ακριβώς για να ανοίξει το θέμα και να κλείσει φυσικά όπως επιθυμούν τα αδηφάγα γεράκια των Τραπεζών και του συνόλου του τραπεζικού συστήματος.
Τις επόμενες ημέρες, η συζήτηση αυτή θα ενταθεί. Οι κυβερνητικές διαψεύσεις, αυτοδιαψεύδονται αυτοστιγμή. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε συνέντευξη της στη γερμανική Handelsblatt, η κα Κατσέλη χαρακτηρίζει τα «Κόκκινα Δάνεια» ως περίπου εξωτερικό παράγοντα που επιβραδύνει τις Τράπεζες.
Διαψεύδονται λοιπόν από τα πράγματα οι κυβερνητικές διαψεύσεις. Επιβεβαιώνεται πάντως ότι τα συμφέροντα των Τραπεζών, δεν έχουν χρώμα. Εξυπηρετούνται μια χαρά και από την Αριστερά.