Όχημα-ξαπλώστρα σας πάει παραλία (ΦΩΤΟ)

Είναι το… απόλυτο όχημα για να κινείται κάποιος από παραλία σε παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς να κουράζεται και να ιδρώνει.

 

Το εν λόγω τετράτροχο είναι πρωτοποριακό και διαθέτει πολλά κομφόρ. Κάτι που παρατήρησαν και οι Βρετανοί με τα ίδια τους τα μάτια, καθώς εμφανίστηκε στο Μπράιτον, όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια του. 

Η κινούμενη… καρέκλα-ξαπλώστρα αν και «κάμπριο» διαθέτει μια ομπρέλα για σκιά και ένα σκάμμα στο μπροστινό μέρος, ώστε να μπορεί ο συνοδηγός –καθότι διαθέτει χώρο για δύο άτομα- να φτιάχνει κάστρα καθ’ οδόν προς τον επόμενο προορισμό του. Παράλληλα, διαθέτει στερεοφωνικό, βιβλιοστάτες (!) και μηχάνημα αυτόματης πώλησης ποτών, αλλά και χώρο μπροστά όπου μετατρέπεται σε ξαπλώστρα σε περίπτωση που δεν μπορεί να βρει ο ενδιαφερόμενος μία στην παραλία.

Το όχημα όμως, δεν πρωτοποριακό μόνο γι’ αυτούς τους λόγους, αλλά και για το γεγονός ότι η ομπρέλα του κινείται με GPS έτσι ώστε να κρατάει συνεχώς τον άνθρωπο που βρίσκεται κάτω από αυτήν στη σκιά! Περήφανος σχεδιαστής του Ultimate Deck Chair είναι ένας καλλιτέχνης ονόματι Σόλομον Ρότζερς. «Ήθελα να κάνω τις διακοπές μια διαφορετική εμπειρία», τόνισε ο Ρότζερς στη Daily Mail, κατά τα αποκαλυπτήρια της κινητής… ξαπλώστρας. Φαίνεται, πως θα τα καταφέρει, πάντως.