Π. Χαϊκάλης στο Radio1d.gr: «Θα ήθελα από περιέργεια να δω τον Τσίπρα πρωθυπουργό»

xaikalis

Στο Radio1d.gr και στην εκπομπή «Όλα στη Φόρα» του Ντην Βουλκίδη και της Βάσιας Μπάρμπα μίλησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης.

«Κάποιοι ξεπουλάνε όλη την ιστορία μας, για ιδιωτικά συμφέροντα», ανέφερε ο βουλευτής, σχολιάζοντας τις απολύσεις στο προσωπικό καθαριότητας του δημοσίου,ενώ χαρακτήρισε τον κ. Στουρνάρα «ξεφτιλισμένο, ξενόδουλο υπουργό», και συνέχισε: «Άμα συμβάλλεις στο κακό της χώρας σου, ή προδότης είσαι, ή ηλίθιος».

Ο βουλευτής κατήγγειλε τη δυσβάσταχτη φορολογία που επιβάλλει η κυβέρνηση, τονίζοντας οτι αυτό που επιδιώκεται, είναι το να μην μπορεί να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος, για να του πάρουν το σπίτι, κάτι το οποίο χαρακτήρισε ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας. Σε ερώτηση του Ντην Βουλκίδη για την απειλή της μη εκταμίευσης νέας δόσης, ο κ. Χαϊκάλης απάντησε: «Μη σώσουν και τα δώσουν!»

Ακόμη, μίλησε για τις μη έγκυρες δημοσκοπήσεις των ελεγχόμενων δημοσκοπικών κέντρων. Επίσης δήλωσε οτι αν συνεχιστεί η αντιμνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης, θα πρέπει να γίνουν εκλογές μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου.
Τέλος, αναφορικά με τη δράση του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής τόνισε πως θα ήθελε να δει πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα, για να δει πόσο περισσότερο θα καταστρέψει τη χώρα.

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη

 

του Ντην Βουλκίδη και της Βάσιας Μπάρμπα

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr