Παναγιώτης Ψωμιάδης: “Η ΝΔ χρειάζεται ένα δεξιό Τσε Γκεβάρα”

“Η ΝΔ χρειάζεται ένα δεξιό Τσε Γκεβάρα” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο πρώην Περιφερειάρχης και νυν πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

 

“Δεν υπάρχει αντιπολίτευση απέναντι σε έναν Star που λέγεται Τσίπρας.Η ΝΔ χρειάζεται ένα δεξιό Τσε Γκεβάρα”επεσήμανε ο κ.Ψωμιάδης για τον πρόεδρο που χρειάζεται η ΝΔ μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά και πρόσθεσε “χρειάζεται έναν Ψωμιάδη πριν 5 χρόνια, πριν τον ισοπεδώσουν και δικοί του άνθρωποι”.

 

“Θα ήθελα στη ΝΔ τον Απόστολο Γκλέτσο,μ’αρέσει ο τσαμπουκάς του και το λαϊκό του προφίλ” επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, αναφερόμενος στον δήμαρχο Στυλίδας.

 

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κάνοντας και πάλι λόγο τόσο για τους ενδεχόμενους υποψηφίους για πρόεδρο της ΝΔ,όσο και για τη δική του ενδεχόμενη υποψηφιότητα “υπό προϋποθέσεις” όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, είπε “είναι παιδιά του σωλήνα, που δεν έχουν προσφέρει τίποτε” και συνέχισε μιλώντας για τον εαυτό του“σε όλα υπερτερώ” έναντι όλων αυτών των ενδεχόμενων υποψηφίων καθώς “δεν έσκυψα ποτέ, δεν μπήκα στο σύστημα”.

 

“Είχε μία ηγετική ομάδα που τον κατέστρεψε” είπε ο πρώην Περιφερειάρχης αναφερόμενος στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ και πρόσθεσε πως είχε “αυτούς τους πορφυρογέννητους,που δεν έχουν πέσει ποτέ στη μάχη”.”Δεν είχε δίπλα του καλούς στρατιώτες” συμπλήρωσε ο κ.Ψωμιάδης.

 

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας και για τον Γιάνη Βαρουφάκη είπε “ένας από τους πρωταγωνιστές” του παραμυθιού όπως ο ίδιος υποστήριξε των τελευταίων μηνών “ήταν και κάποιος Μπαρουφάκης που προσπαθούσε να παρουσιάσει τα φύκια ως μεταξωτές κορδέλες”.

 

“Γιατί κ.Τσίπρα αυτή η κοροϊδία προχθές την Κυριακή;”διερωτήθηκε ο πρώην Περιφερειάρχης και κατέληξε αναφερόμενος στο δημοψήφισμα της Κυριακής“ήταν ένα ηλίθιο,διχαστικό δημοψήφισμα.Δεν έπρεπε να γίνει”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr