Πανέτοιμος ο Καϊτεζίδης – Μετράει πρωτιές η “Δύναμη Ενότητας” Ψηφοδέλτιο με ρεκόρ συμμετοχών – Κατατέθηκε από το Σάββατο στο Πρωτοδικείο Απομένει η ανανέωση της εμπιστοσύνης στις εκλογές

Με ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από 135 ξεχωριστές προσωπικότητες η “Δύναμη Ενότητας” διεκδικεί και επισήμως από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου την εμπιστοσύνη και την ψήφο των δημοτών του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη.

Ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζιδης συνοδευόμενος από συνεργάτες του πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, νωρίς – νωρίς για να καταθέσει τον συνδυασμό που θα σφραγίσει τη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

135 υποψήφιοι. 62 δημοτικοί σύμβουλοι σε όλες τις δημοτικές ενότητες που είναι ο μέγιστος προβλεπόμενος από τον νόμο αριθμός υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. 73 σύμβουλοι κοινοτήτων, με πληρότητα σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Πρόκειται για ρεκόρ υποψηφιοτήτων και το μόνο πλήρες  ψηφοδέλτιο σε ολόκληρο τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη με υπερκάλυψη όλων των θέσεων.

Αυτό αποδεικνύει ότι η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πολυσυλλεκτική ομάδα έχει τεράστια απήχηση στην κοινωνία.

Πανέτοιμοι εδώ και πολύ καιρό, οι άνθρωποι της ” Δύναμης Ενότητας”  έχουν δουλέψει, είναι μαχητές της καθημερινότητας και έχουν στέρεες σχέσεις με τους συμπολίτες στις τοπικές κοινωνίες.

Συνδυάζουν την εμπειρία στην αυτοδιοίκηση με τις φρέσκιες ιδέες και τη σύγχρονη οπτική για την πολιτική. Το ψηφοδέλτιο ανανεώθηκε σε ποσοστό 60%, ενώ σημαντική είναι και η θέση των γυναικών αλλά και των νέων ανθρώπων στην κατάρτισή του με τη νεώτερη υποψηφιότητα να ξεκινά από τα 19 χρόνια.

“Σήμερα επιτεύχθηκε ο πρώτος στόχος. Απομένει η καθαρή νίκη της “Δύναμης Ενότητας” από την πρώτη Κυριακή. Το έργο που επιτελέσαμε όλα αυτά τα χρόνια σε δύσκολους καιρούς και πολλές φορές κόντρα στην κεντρική εξουσία είναι η εγγύηση για το αυριανό μας έργο στη νέα θητεία που ξεκινά. Τιμούμε τους συνδημότες μας με τα έργα μας, είμαι βέβαιος ότι και αυτοί θα μας τιμήσουν με την ψήφο τους. Έχουμε όραμα, έχουμε σχέδιο έχουμε και τους ανθρώπους να το υλοποιήσουμε” δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καιτεζιδης.