Πατούλης: Η Περιφέρεια υποστηρίζει έργα που θα βελτιώσουν την εικόνα των δήμων

Τον δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού συνάντησε σήμερα ο Γιώργος Πατούλης.

Για θέματα, τα οποία σχετίζονται με αναγκαία έργα και υποδομές που πρέπει να δρομολογηθούν στην περιοχή, με στόχο την αναπτυξιακή αναβάθμιση του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, συζήτησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Δάφνης- Υμηττού, Αναστάσιος Μπινίσκος.

Πατούλης: Προτεραιότητα η χρηματοδότηση ώριμων μελετών για έργα

Ειδικότερα, ο κ. Μπινίσκος τόνισε πως προτεραιότητα έχουν τα έργα ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του δήμου, καθώς και η επισκευή και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται κοντά στο Θέατρο Βράχων.
Από την πλευρά του, ο κ. Πατούλης διαμήνυσε στον δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, πως βούληση της Περιφέρειας είναι να υποστηρίξει έργα που θα βελτιώσουν την εικόνα των δήμων. Ηδη από σήμερα αρχίζουν έργα ασφαλτόστρωσης σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Πατούλης επισήμανε ότι αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση η χρηματοδότηση ώριμων μελετών για έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα, με στόχο την ισότιμη ανάπτυξη όλων των δήμων της Αττικής.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/patoylis-perifereia-ypostirixei-erga-gia-dimoys