Πέντε συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα λάβουν χώρα σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το πρωί (ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί ακριβής ώρα) φοιτητές της Αριστερής Κίνησης θα διαμαρτυρηθούν στο κτίριο της Πρυτανείας για τους ελέγχους που γίνονται στη Λέσχη σίτισης του ΑΠΘ.

Στις 09:00 π.μ. μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη συμπαράστασης σε κατηγορούμενο για την υπόθεση της Τριανδρίας.

Στις 11:00 π.μ. μέλη των Λαϊκών Επιτροπών του Ε’ Διαμερίσματος θα μοιράσουν φυλλάδια έξω από τον ΟΑΕΔ της Τούμπας (Μπότσαρη με Παπαναστασίου) εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθείται από την κυβέρνηση.

Στις 12:00 μ.μ. άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν μικροφωνική ως ένδειξη αλληλεγγύης σε κατηγορούμενο, ο οποίος συμμετείχε σε επεισόδια τον Αύγουστο στις Σκουριές.

Τέλος, στις 14:00 μ.μ. μέλη των συμβουλίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στο κτίριο της Διεύθυνσης Δ.Ε. στην οδό Σαπφούς 44 για να διαμαρτυρηθούν για προβλήματα του κλάδου.