Πέντε συλλήψεις για «φρουτάκια» στους Αμπελόκηπους

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνελήφθησαν την Δευτέρα (12-10-2015) το απόγευμα, στους Αμπελόκηπους, μετά από έλεγχο αστυνομικών του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, πέντε άτομα. Ειδικότερα συνελήφθη ο 46χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, στο οποίο είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία (32) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε τέσσερις εκ των οποίων διενεργούνταν, παράνομα, παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Σύλληψη τριών ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις
Από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν τρία άτομα, ένας 54χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση με συνολική ποινή φυλάκισης (12) μηνών, ένας 43χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις  με συνολική ποινή φυλάκισης (8) μηνών κι ένας 32χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση με συνολική ποινή φυλάκισης (3) μηνών.
Σύλληψη ενός ατόμου για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα
Πρωινές ώρες την Δευτέρα 12-10-2015 συνελήφθη από αστυνομικούς της Υ.ΜΕ.Τ. της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, 35χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (61) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Σύλληψη διεθνώς διωκόμενου
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, 43χρονος αλλοδαπός, σύμφωνα με διεθνές ένταλμα που είχε εκδοθεί από την Ιντερπόλ για υποθέσεις κλοπών.
Συλλήψεις πέντε ατόμων για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών
Στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιούν καθημερινά δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν πέντε άτομα διότι δεν διέθεταν τα νόμιμα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.