ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Στα δημοτικά καταστήματα που περιλαμβάνει η δημοτική ενότητα Χορτιάτη (Χορτιάτη, Εξοχή, Ασβεστοχώρι, Φίλυρο) περιόδευσε το πρωί της Δευτέρας κλιμάκιο υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη Οδυσσέα Μαάιτα. 

Μαζί του ήταν οι Νίκος Μόττας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και Κλεοπάτρα Χοροζίδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με εργαζόμενους του δήμου και να παρουσιαστούν οι θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης», για σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και ο λαός, τόσο στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη όσο και ευρύτερα στην Περιφέρεια.

Τονίστηκε η διαφορετική στάση και θέση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε σχέση με τις υπόλοιπες παρατάξεις και το γεγονός ότι είναι ανάγκη να τεθεί ως προτεραιότητα η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών απέναντι στη λογική των ιδιωτικοποιήσεων, της ανταποδοτικότητας και του κόστους-οφέλους. 

Ο Οδυσσέας Μάαιτα και οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απήυθυναν κάλεσμα για ενίσχυση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τόσο στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη όσο και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές έτσι ώστε την επόμενη μέρα των εκλογών, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα να αντιπαλέψουν από καλύτερες θέσεις την αντιλαϊκή πολιτική.