Πώς αντιδρούν οι άνδρες στη θέα μιας μεθυσμένης κοπέλας (Video)

Πώς αντιδρούν οι άνδρες στη θέα μιας όμορφης, μεθυσμένης κοπέλας που ζητά τη βοήθειά τους; Αυτό προσπαθεί να μελετήσει ένα κοινωνικό πείραμα. Το βίντεο αναρτήθηκε πριν από 3 ημέρες στο YouTube και έχει ήδη γίνει viral με πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές.

 

Στο βίντεο, η νεαρή γυναίκα φαίνεται να παραπατά και να μπερδεύει τα λόγια της κατά μήκος της οδού Hollywood Boulevard στην Αμερική.

«Γεια σας, σήμερα βρίσκομαι στην Hollywood Boulevard και έχω πιει λίγο παραπάνω. Ας δούμε αν θα με βοηθήσει κάποιος να πάω στο σπίτι μου» λέει η γυναίκα στην αρχή του πειράματος.

Πίνοντας υποτίθεται μπίρα από μια χάρτινη σακούλα, προσεγγίζει πέντε διαφορετικούς άνδρες – τέσσερις εκ των οποίων προσπαθούν να την οδηγήσουν στο σπίτι τους, παρά το γεγονός ότι επανειλημμένως ζητά οδηγίες για την πλησιέστερη στάση λεωφορείου.

Σε μια περίπτωση, ένας άνδρας με πράσινο μπλουζάκι την πλησιάζει και της λέει πως «υπάρχει μια γραμμή λεωφορείου στο σπίτι μου» την ώρα που η γυναίκα παραπατά κρατώντας τον ώμο του.

Μόνο ένας άνδρας φαίνεται πως την βοηθά πραγματικά, καθοδηγώντας την να κατέβει κάποιες σκάλες και δεν επιχειρεί να την πάει στο σπίτι του.

Ένας από τους άνδρες προσπαθεί να την κάνει να μπει στο αυτοκίνητό του και της λέει: «Πάμε έλα, θέλω να σε βοηθήσω. Έλα μαζί μου».

Η γυναίκα ξαφνικά φαίνεται πως συνέρχεται και λέει στους άνδρες πως «νιώθει καλύτερα» και τους ευχαριστεί προτού τελικά φύγει. Η κάμερα καταγράφει τη σύγχυση των ανδρών.