Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος του Αστρους – Ελεύθερη υπό όρους η μητέρα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 75χρονος πατέρας, που δολοφόνησε τον 39χρονο γιο του και εν συνεχεία τον έκαψε στο Άστρος Κυνουρίας, ενώ η μητέρα του νεκρού αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, της επιβλήθηκαν εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δύο φορές το μήνα, χρηματική εγγύηση 6.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η μητέρα του 39χρονου θύματος φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία του γιου της, ένώ ο 75χρονος παιδοκτόνος ανέλαβε και πάλι την πλήρη ευθύνη για το στυγερό έγκλημα.

 

Την υπεράσπιση του πατέρα και της μητέρας του 39χρονου έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κατήγγειλε στα τοπικά μέσα ότι όταν η αρραβωνιαστικά του 39χρονου θύματος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους γονείς του συντρόφου της τους επιτέθηκε φραστικά ενώ από τα πυρά της δεν γλίτωσε και ο ίδιος ο δικηγόρος.

 

Σημειώνεται, πως ο πατέρας ανέλαβε όλη την ευθύνη για το έγκλημα και ομολόγησε την πράξη του, δηλώνοντας όμως πως ζούσε με την σύζυγό του για χρόνια ένα οικογενειακό δράμα, με το θύμα να χειροδικεί σε βάρος τους και να απειλεί να ξεκληρίσει όλη την οικογένεια για οικονομικούς λόγους. Μάλιστα, συμπληρώνει η υπεράσπιση του 75χρονου, είχε φτάσει στο σημείο το Πάσχα να βιντεοσκοπήσει τον ξυλοδαρμό του πατέρα του.

 

Από την πλευρά της η μητέρα φέρεται να καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος στην αυλή του σπιτιού της τραγικής οικογένειας στο Άστρος αν και ο συνήγορός της κάνει λόγο για ψευδή κατηγορία σε βάρος της.

 

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος είχε βρεθεί απανθρακωμένος, ανήμερα της Παναγίας το απόγευμα, μέσα στο αυτοκίνητό του κοντά στον βιολογικό καθαρισμό ‘Αστρους και μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου. Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες είχαν πέσει στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος.