Πρώην βουλευτής του Λεβέντη παντρεύτηκε την ξανθιά σωματοφύλακά του

Την πρώην αστυνομικό του, την πρώην φρουρό του, παντρεύτηκε ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας, πρώην βουλευτής με την Ενωση Κεντρώων.

Ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας ακολούθησε πιστά το παράδειγμα της Ελενας Ράπτη και όπως και η βουλευτής της ΝΔ παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, έτσι και εκείνος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την γυναίκα που είχε επιφορτιστεί την προστασία του.


«Τη γνώρισα εδώ, στην Αθήνα, αμέσως μετά τις εκλογές. Εχουμε δύο χρόνια σχέση. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέντε χρόνια μικρότερή μου. Είναι πανέμορφη ξανθιά, με καστανά μάτια. Εχει μια αύρα εξαιρετική και ένα χαμόγελο που σου χαρίζει ζωή. Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Ενιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας», έλεγε ο κ. Μεγαλομύστακας πριν λίγο καιρό στην Espresso.


Σύμφωνα με την Espresso, ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας γνώρισε την αστυνομικό της βουλής Ελενα, πριν τρία χρόνια. Και μόλις προχθές παντρεύτηκαν, στον Άγιο Δημήτριο στο Μετόχι Σερρών. Οι δυο τους, αφού επισφράγησαν τον έρωτά τους ενώπιον θεού και ανθρώπων, αποχώρησαν από την εκκλησία πάνω σε μια άμαξα με άλογα.


Στο γάμο, από το πρώην… κόμμα του, βρέθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του ζευγαριού ο Γιάννης Σαρίδης.